ANTRENÖRLERİMİZ

FURKAN ASLAN

accordion-image image

TESİS MÜDÜRÜ - ANTRENÖR

Merhaba ben Furkan Aslan, Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü mezunuyum. Lisans eğitimim devam etmekteyken TVGFBF 1. Kademe- TVGFBF 2. Kademe antrenörlük eğitimlerimi tamamlayarak sektöre giriş yaptım. Medikal egzersizler konusunda kendimi geliştirmek amacıyla Quadro Athletıcs workshoplarında bulundum ve bu anlamda birçok kazanım elde ettim. Devamında Uluslararası EQF 4. Kademe Personal Trainer eğitimini başarıyla tamamlayıp bu belgeyi almaya hak kazandım. Bu eğitimlerden edindiğim vizyon ve 7 yılı aşkın antrenörlük deneyimimle özel derslerime farklı bir bakış açısıyla devam ederek, birçok sporcuyu ve sedanter bireyi antrene etme şansı buldum. Bize başvuran üyelerimizin ihtiyaçlarını analiz etme, bireysel ihtiyaçlarına özgü programlar geliştirmek ve tüm yetilerini antrene etme amacıyla DoubleTwo’ dayım.

BAHAR KORUBEYİ

accordion-image image

ANTRENÖR

Ben Bahar Korubeyi Trakya üniversitesi spor yöneticiliği bölümünde öğrenimimi sürdürmekteyim. 2015 yılında başladığım halter branşını profesyonel olarak ilerlettim. Amerika’da yapılan Dünya Şampiyonasında silkme kategorisinde 87 kg’lık kaldırışım ile 3’üncülük derecem bulunmakta. Bunun dışında Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarında dereceler elde ettim Üniversiteye başladıktan sonra alanımı genişletip fitness sektörüne de yöneldim ve antrenörlük kariyerimi başlattım. TVGFBF 1. kademe eğitimimi tamamladım ve eğitimlerimi almaya devam ediyorum. Sizlere ölçüm, program dizaynı ve hareket gösterimi yapmak aynı zamanda grup ve özel derslerde yardımcı olmak için buradayım.

EMİRCAN KAPTAN

accordion-image image

ANTRENÖR

Merhaba ben Emircan Kaptan,Trakya Üniversitesi Antrenörlük bölümü mezunuyum.. Uzun süre basketbol oynadım, takımlarda yardımcı antrenörlük,atletik performans koçluğu ve kondisyonerlik yaptım. Devamında TVGFBF 1.Kademe Fitness Antrenörlük Eğitimini tamamladım. Kendimi atletik performans ve fitness alanında geliştirmek için çalışmalarıma ve eğitimlerime devam etmekteyim. Sizlere ölçüm, program dizaynı ve hareket gösterimi yapmak aynı zamanda grup ve özel derslerde yardımcı olmak için buradayım.

HASAN MERCAN

accordion-image image

ANTRENÖR

Merhabalar, ben Hasan Mercan. Trakya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim sırasında 1. Kademe antrenörlük lisansımı alıp 2018 yılında mesleğe ilk adımı atmış bulunmaktayım. Takip eden süreçte 2. Kademe lisansımı alarak Edirnenin çeşitli salonlarında mesleğime devam ettirme fırsatı buldum. Fitness Movement institute personal trainer eğitimini ve kurumun yaptığı sınavı birincilikle tamamladıktan sonra Double Two Fitness’da çalışmaya başladım. Bu uzun süreç boyunca edindiğim tecrübe ve biligi birikimi en üst düzeyde siz değerli üyelerimize aktarmak için gerek salon üyeliklerimizde gerekse grup ve özel derslerimizde siz değerli üyelerimize yardımcı olmak için Doubletwo’ dayım.

İNSAF KORKMAZ

accordion-image image

ANTRENÖR

Ben İnsaf korkmaz Trakya Üniversitesi spor yöneciliği bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Daha önce farklı spor salonlarında antrenörlük görevi aldım uzun bir süre futbol oynadım fakat futbol ile yoluma devam edemeyeceğimden kaynaklı fitnes antrenörlüğüne yöneldim 2013 senesinden itibaren hobi olarak fitness yapmaya başladım. Üniversitede Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu kazandıktan sonra işimi ve kariyerimi bu işe yönelttim severek yapıyorum Sizlere ölçüm, program dizaynı ve hareket gösterimi yapmak aynı zamanda grup ve özel derslerde yardımcı olmak için buradayım. Eğitimini aldığım Zumba grup derslerinde, eğlenceli ve etkili bir şekilde kalori yakarak formda kalmanızı sağlamayı hedefliyorum.